Matematik

kvadratrod

15. maj 2013 af hehehej (Slettet)

Hvordan beregner jeg dette i x'et står der 216 og n er 3?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. maj 2013 af PeterValberg

du skal finde den tredje rod af 216, - altså det tal, der multipliceret med sig selv tre gange giver 216

eksempel:

3√8 = 2   idet   2·2·2 = 8

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2013 af 123434 (Slettet)

Ok du skal finde kubikroden.

3√216=216^(1/3)

 

 

 


Skriv et svar til: kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.