Matematik
Analytisk geometri
17. oktober 2005 af
MissyE (Slettet)
Er næsten færdig med matematik opgaverne for denne ferie, mangler kun denne opgave, som volder mig lidt problemer!
m: y=-2x+7
Bestem en vektor parallel med linien...
Hjælp!:)
m: y=-2x+7
Bestem en vektor parallel med linien...
Hjælp!:)
Svar #1
17. oktober 2005 af fixer (Slettet)
Der er flere måder at gøre det på. Een af dem er ved at ospkrive ligningen på formen
2x+y-7=0
Af denne form kan man nemlig identificere en normalvektor til linien. Den er n=(2,1). Da n er ortogonal med linien l må det også være muligt for dig at bestemme en vektor der er parallel med l [vink: tværvektor]
2x+y-7=0
Af denne form kan man nemlig identificere en normalvektor til linien. Den er n=(2,1). Da n er ortogonal med linien l må det også være muligt for dig at bestemme en vektor der er parallel med l [vink: tværvektor]
Skriv et svar til: Analytisk geometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
