Engelsk

Engelsk Synopsis

21. maj 2013 af Anne12 (Slettet)

Hej

Jeg har et spørgsmål. Jeg har valgt Sydafrika og så Nelson Mandela som mit underemne. Jeg tænkte på om I har nogle forslag til hvad jeg kan bl.a. komme ind på?

jeg forstår bare ikke om det hele skal være fakta, eller at man også kommer ind på noget andet.

Taak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2013 af lalul (Slettet)

Nej, det skal IKKE være fakta. Det er den absolut største fejl man kan lave, og lærerne kommer til at r..kede sig hvis du bare opremser han blev født i år x og døde i år x og han blev x år, og i år x kom han i fængsel.

Meningen er at fortælle en smule fakta, og derefter, ligesom i (mine) engelsktimer, belyse et problem, det er meningen at det skal være en diskussion, din egen mening må også gerne inddrages.

Nu har jeg selv om fængselsstraffe i USA. Her har jeg valgt KORT at fortælle om fængselsregler osv. i USA. Herefter vil jeg gå videre med at fortælle hvad fordele og ulemper er. fx jeg synes at fængselsstraffene er gode fordi at forbryderne bliver skræmt til ikke at begå forbrydelser, men på den anden side...

Nu er jeg ikke den store ekspert i Nelson Mandela. Men jeg ved jo at han er en slags frihedsforkæmper. Der kunne du måske komme ind på apartheid.

Håber det kunne hjælpe :)


Svar #2
21. maj 2013 af Anne12 (Slettet)

Tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Engelsk Synopsis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.