Fransk

Fransk oversættelse

22. maj 2013 af SofiaLassen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har nogle sætninger på dansk, som jeg har fået til opgave at skulle oversætte til dansk. Jeg ville lige høre, om der evt. er nogle der vil kigge på dem og rette dem?

1. Om sommeren ser næsten alle franskmænd Tour de France i fjernsynet, og alle taler meget om det = En été tout les Francais regardent Tour de France à la télévision, et tout parlent très á le.
2. Den cykelrytter som bærer den gule førertrøje er altid meget populær = Le coureur cycliste qui porte le maillot jaune, est toujours très populaire.
3. Michael Rasmussen har ikke vundet Tour de France = Michael Rasmussen n’a pas gagné le Tour de France.
4. De blå spiller godt = Le Bleus jouent bien.
5. Det danske hold også meget populært i Frankrig = Le équipe du Danemark est aussi très populaire en France.
6. Doping er et problem i sportens verden = Dopage est un probléme en le monde du Sport.


Skriv et svar til: Fransk oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.