Tysk

sinusrelationer

23. maj 2013 af 123434 (Slettet)

F.eks man har følgende oplysninger i en trekant

Man kender A og a, B og C

Så skal man finde de ukendte sider

sin(A)/a=sin(B)/b=sin(C)/c

Er det lige så rigtigt at sige

Sin(A)/a=sin(C)/c

som

Sin(A)=sin(B)/b?

Tak på forhånd.

 

 


Svar #1
23. maj 2013 af 123434 (Slettet)

Undskyld, forkert forum. Poster den lige i matematik


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: sinusrelationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.