Matematik

Gælder vægtningen?

28. maj 2013 af anker95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

 

Jeg står i den uheldige situation at jeg er kommet op i mundtlig matematik... Det er bestemt ikke lige det som jeg ville op i hvis jeg selv kunne bestemme, men sådan er livet nu engang.

Mit spørgsmål er så om hvad for en karakter som jeg minimum skal have for at bestå selve faget?

Jeg ligger på 4 skriftlig og 02 mundtlig, men er bare lidt i tvivl om hvorvidt vægningen af faget bliver regnet med når man kigger på om jeg har bestået selve faget?

 

Håber der er en som kan give svar på dette :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2013 af Stats

Din karakter skal være 02 eller over for at bestå. Når du skal til eksamen, er det kun i de 30min (eller hvor meget det nu er..?) du vil blive bedømt på. Og din eksamens karakteren har ingen betydning for selve årskarakteren (Den burde allerede være givet)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
28. maj 2013 af anker95 (Slettet)

Det ved jeg godt, men også for at bestå hele faget samlet?


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. maj 2013 af Matiasow (Slettet)

For at bestå selvefaget skal du have en karakter opå 02, eller derover.

B-niveau fag vægter 1,5 i dit gennemsnit, så hhv. den skriftlige vægter 0,75 og den mundtlige vægter også 0,75.

 

Eksempelvis:

 

Du får 7 i den mundtlige del, og 10 i den skriftlige.

 

7*0,75 = 5,25

10*0,75 = 7,5

 

5,25+7,5 = 12,75

12,75 / 1,5 = 8,5

 

Dvs, hvis du får hhv. 7 og 10 til eksamen, vil det tælle 8,5 når du udregner dit gennemsnit. (ret mig, hvis jeg tager fejl)

 

 

Prøv evt. at se denne hjemmeside http://softit.dk/snit.asp


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2013 af Stats

Hvis du ikke består til eksamen, så har du dumpet i matematik

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #5
28. maj 2013 af anker95 (Slettet)

Okay.... så må jeg jo bare gennem terpe stoffet... Tak for de hurtige svar :)


Skriv et svar til: Gælder vægtningen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.