Matematik
f'(x)
19. oktober 2005 af
Konny (Slettet)
Nogle der vil spark mig igang?
Opgaven lyder:
Bestem samtlig løsninger til f'(x)=0, når
f(x):(1/3)x^3 -(1/2)x^2 - 6x
Jeg vil blive glad hvis i fortællerm ig hvordan jeg skal gå igang...
På forhånd tak
Opgaven lyder:
Bestem samtlig løsninger til f'(x)=0, når
f(x):(1/3)x^3 -(1/2)x^2 - 6x
Jeg vil blive glad hvis i fortællerm ig hvordan jeg skal gå igang...
På forhånd tak
Svar #1
19. oktober 2005 af sontas (Slettet)
f(x) = (1/3)x^3 -(1/2)x^2 - 6x =>
f'(x) = x^2 - x - 6 = 0
den burde ikke være så svær at løse.
f'(x) = x^2 - x - 6 = 0
den burde ikke være så svær at løse.
Skriv et svar til: f'(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
