Dansk

Dansk A skriftlig 2013 - Dumpet?

29. maj 2013 af gratz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har lige været op til skriftlig dansk a, og jeg har dummet mig afsindigt meget. Jeg valgte at skrive den introducerende opgave om Andrea Hejlskov - en facebookbiografi, og der hvor jeg har dummet mig er at jeg skrevet at hun havde lavet en fiktiv profil på Facebook hvilket jo ikke passer, da det er en biografi, og jeg har behandlet den som en fiktiv tekst. Jeg indså først det da det var alt for sent, og nu sidder jeg og er ekstremt bekymret da jeg skal bruge dansk for at komme på universitetet

 

Hvis i har tid, vil jeg sætte stor pris på at i hurtigt læser min opgave i gennem og fortælle mig om den er dumpet eller ej.

 

MVH - En bekymret HF studerende

Vedhæftet fil: Eksamen dansk a 2013.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2013 af Snapso (Slettet)

Jeg ville blive ekstremt overrasket, hvis du dumper på denne stil. Det trækker selvfølgelig ned, at du har misforstået dele af oplægget, men det burde ikke være altafgørende for din karakter. Rent sprogligt mener jeg, at det er en ganske udmærket opgave, og dine reflektioner er der heller ikke noget i vejen med. Lærer/censor skal være mere end almindeligt krakilske for at dumpe dig.


Skriv et svar til: Dansk A skriftlig 2013 - Dumpet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.