Matematik

Differentialregning

01. juni 2013 af Kaan* (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan differentiere man y=ax+b


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2013 af c_aastrup

Finder hældningen som er konstant :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2013 af SuneChr

f (x)  =  a·x1 + b

f ' (x)  =  a·1·x1 - 1  =  a·x0  =  a       konstant for alle x ∈ R


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.