Idræt

Fodbold scholarship i USA

01. juni 2013 af hakan952 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Hej allesammen.

Jeg afslutter min studentereksamen her om 2 år og jeg vil gerne efter stx uddannelsen læse i USA Jeg sidder med overvejelser omkring et år i USA på college, men jeg aner ikke hvad mulighederne for at få et scholarship og endda helst et athletic scholarship efter som jeg spiller meget fodbold og tidligere har spillet på det højeste niveau inden for min aldersgruppe. Jeg ved bare ikke hvor jeg skal starte, hvilket bureau og hvad mulighederne for det.

Jeg vil meget gerne høre fra jer derude, og hvis der er nogen med erfaringer ville jeg med glæder høre om, hvor og hvordan det var osv..

Mange tak

Mvh Muhammed

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2013 af aasda (Slettet)

Hej!

Jeg faldt lige over det her indlæg.

Så vidt jeg ved, vil min fætter også gerne til USA og spille fodbold, men pga. et dårligt karaktersnit, (derfor vil det være smart med gode karakterer)  kan han ikke i første omgang. Han spiller 2.  div (3 bedste række). Derudover ved jeg at der er agenter, som har speciale i at få unge europæiske spillere til USA, altså skaffe dem Scholarships. Måske det var smart at få fat i sådan en. de har et stort netværk må man gå udfra, at der er gode muligheder, om du er god nok kan jeg ikke vurderer, men held og lykke med det! 


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2013 af RoberDølhus (Slettet)

http://collegeophold.dk/


Svar #3
14. juni 2013 af hakan952 (Slettet)

Hej min ven :)

Tak for dit svar

Men jeg har det omvendte problem, jeg er bange for, at mit sportligs niveau ikke er højt nok, kan jeg få navnet på din fætter, måske kan vi finde noget ud af det sammen ?

Skriv et svar til: Fodbold scholarship i USA

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.