Matematik

Produktionsfunktion og optimering

02. juni 2013 af freak_haha (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

 

jeg har en produktionsfunktion der ser således ud:

 

2K^(0,5)*L

jeg skal finde de optimale værdier af K, L og Q, ved at holde omkostninger til 13800kr, hvordan gøres dette?

w=300, r=200

jeg ved selv, at man skal finde mrts og sætte lig w/r, og bruge C=wL+rK, men ved bare ikke hvordan jeg skal gribe ogaven i punkt form.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2013 af albaah (Slettet)

har også problemner med den her::

funktion f er bestemt ved f (x) =3x + 2 .
På figuren ses graferne for de tre funktioner g, h og p.
Argumentér for, hvilken af de tre funktioner der er en stamfunktion til f
http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF13/Proever%20og%20eksamen/Opgavesaet/130529%20Matematik%20B%20stx%2029%20maj%202013.ashx


er det P?  men hvorfor 


Svar #2
02. juni 2013 af freak_haha (Slettet)

integrer funktionen, og find ud af hvordan parablen ser ud, så er det ikke så svært


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Produktionsfunktion og optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.