Matematik

decimaltal

05. juni 2013 af Derya2990 (Slettet)

7 1/8 til decimaltal ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2013 af SuneChr

Det hele tal hedder 7

Brøken hedder  1/8

(1/8)·(125/125)  =  125/1000  =  0,125

7 + 1/8  =  7 + 0,125  =  7,125


Svar #2
06. juni 2013 af Derya2990 (Slettet)

Taaaak!:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2013 af SuneChr

Det kan godt være, du siger  Taaaak!:) .

Men har du forstået det ?

Gælder også øvrige tråde, du har oprettet.

Hvis du ikke har forstået det, er det hele lige meget. 

Du glæder kun din lærer, og snyder kun dig selv.


Svar #4
06. juni 2013 af Derya2990 (Slettet)

haha, jo har forstået det. Havde fået det samme men skulle lige være sikker :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. juni 2013 af Krabasken (Slettet)

Okay - du har fåer svar på de andre opgaver - så der kommer ikke mere . . .

;-)


Skriv et svar til: decimaltal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.