Samfundsfag

C Niveau EKSAMEN

08. juni 2013 af Missperfec

Heey SP.

Jeg skal snart op til samfundsfag c eksamen, og er meget nervøs! Jeg vil høre om der er nogle af jer derude, som kunne give mig nogle gode råd og fif om hvordan man bedst muligt kan klare sig til denne eksame?

Jeg har læst mine noter igennem og læst min samfundsbog, men hvad kan man gøre udover dette? Jeg er meget abitiøs og vil gerne komme ud med topkarakter.

 

Mvh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2013 af madsma (Slettet)

Jeg var til samfundsfag c eksamen for to år siden, og selvom jeg havde forberedt mig rigtig godt, var det egentlig lidt unødvendigt. Du kommer ind og trækker en tekst (jeg trak fx en artikel) og så skal du faktisk udelukkende snakke ud fra den. Du kan selvfølgelig også inddrage lidt baggrundsviden om emnet, men det er faktisk ikke så nødvendigt. Jeg snakkede stort set kun om den artikel, jeg havde trukket, og jeg endte med et 10-tal..


Svar #2
10. juni 2013 af Missperfec

Tak for hjælpen. Jaa det tænker jeg også, for man ved jo ikke, hvilken tekst man trækker! Men jaa må kigge mine noter igennem, også håbe på at det går godt:)

Men lige et andet spørgsmål. Er det ikke også noget med at man skal afgøre om teksten er politisk, økonomisk, eller sociologisk?

Og det med de taksonomiske niveauer, hvad er det helt præcis der menes med dette?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juni 2013 af madsma (Slettet)

hvis det er relevant, så er det helt sikkert en god ide at afgøre, om teksten er politisk, økonomisk eller sociologisk. Jo flere samfundsfaglige begreber, du kan få med, jo bedre!

Og mht. til de taksonomiske niveauer så dækker de bare over redegørelse, analyse og vurdering. Jeg ved ikke, om du skal nævne, at du har brugt de taksonomiske niveauer til at arbejde med din tekst, men det kan vel ikke skade at gøre det :)


Svar #4
17. juni 2013 af Missperfec

tak for rådene:)


Skriv et svar til: C Niveau EKSAMEN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.