Matematik

Mønster-matematik

15. juni 2013 af BeerFear (Slettet)

Hej :-)

Jeg har vedhæftet en stak opgaver, som jeg bare ikke kan finde ud af... Vil nogle være så elskværdige og hjælpe mig? Det ville være en STOR hjælp!! Og hvis man ikke vil hjælpe til med alle af opgaverne, så bare kort forklaring til de opgaver, som man forstår løsningen på..


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2013 af peter lind

De 2 første spørgsmål drejer sig kun om at sætte ind i formlerne for t'erne og dernæst tegne dem

3. Kald billedet af P for Q. Der gælder så  P0Q = A*P0P og OP = OP0+P0P og OQ= OP0+P0Q

4- Indsæt det givne omdrejningspunkt i resultatet fra 3


Skriv et svar til: Mønster-matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.