Matematik

Sumfunktion

18. juni 2013 af DelFerro (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvorfor er ∑n=1xn = 1/(1 - x) - 1 ?

Jeg ved at ∑n=0 xn = 1/(x- 1). Betyder det så at 

n=1xn =  ∑n=0 xn - ∑n=01 x?


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. juni 2013 af Andersen11 (Slettet)

Nej

n=1xn =  ∑n=0 xn - ∑n=00 x= (∑n=0 xn) - 1


Brugbart svar (2)

Svar #2
18. juni 2013 af ultramaniac (Slettet)

#0 Du har ∑1xn=(Σ0xn)-1=1/(1-x)-1


Skriv et svar til: Sumfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.