Engelsk

Engelsk eksamen

19. juni 2013 af Mortenlb (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen, 

Jeg ved det er meget at bede om, men jeg tænkte om der var en venlig sjæl, som ville læse min engelsk stil igennem, og bedømme karakteren. Jeg har fået karakter, men er bestemt ikke tilfreds, men det er muligt, at den simpelthen bare ikke har været bedre.. 

Håber der er en der vil læse den igennem! 
( den er vedhæftet ) 
 

Mvh Morten

Vedhæftet fil: Engelsk - eksamen.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2013 af Mathjæ (Slettet)

Hej MortenIb

Jeg har kort læst din engelsk stil og fundet nogle forskellige fejltyper (men det er altså ikke 100%-grundigt). 

Du har i flere tilfælde byttet om på brugen af "of/off". Som eksempel på dette har jeg nedenfor skrevet to eksempler fra din tekst.

                                                        "booed her down of the stage" - her skal det være "off". 

                                                         "she runs of the stage" - her skal det også være "off".

Du har endvidere nogle sætninger hvor du ligessom mangler nogle ord før at de bliver korrekte/de lyder ihvert fald ikke rigtige i mine ører:

            "The majority of articles are written in order to inform people and this is too" - måske skrive "and this article is      no exception" dvs. "denne artikel er ingen undtagelse", ift. at informere folk.

     "The style of the text which reveals her way of thinking is the kind of flashback comes several times" - hele denne sætning lyder ikke sproglig godt/korrekt, overvejende der hvor jeg har markeret med fed og understreget. 

    "Believe even when it’s hard, because when you believe somehow you win, you will when you believe" - lyder heller ikke rigtigt sprogeligt korrekt/ her bliver dit sprog let kringlet/uoverskueligt (selvom jeg godt forstår din pointe).

      "She is an example how you can survive" - igen mangler du et ord hvilket gør denne sætning forkert (mellem "example" og "how"). 

Det var blot nogle eksempler på de fejltyper du har i din stil (har som sagt ikke gennemgået den så grundigt). Rent karaktermæssigt så har jeg svært ved at bedømme den tildels fordi jeg ikke har gennemgået den så grundigt (rent sprogeligt) men også fordi jeg ikke har set på selve den analytiske del (hvilket selvfølgelig også tæller med). Men rent sprogeligt ligger du nok på 4 (måske 7), uden dog at have nogen forstand på karaktersystemet (så tag det med en gran  salt) :-)

 

 

 

 

 


Svar #2
20. juni 2013 af Mortenlb (Slettet)

Tusind tak for svaret!! Det var super, at der endelig er en der kan kommentere, og faktisk hjælpe personen :-) De fleste svarer bare for at kritisere. Men jeg kan sagtens se fejlene, og kan godt se nu, at stilen langt fra er, hvad de plejer. 

Jeg fik 4 for denne stil, men havde dog håbet på lidt mere, da jeg virkelig synes min analyse var god. Jeg er dog nok bare nødt til at acceptere den som den er, men dejligt at du gad at tage dig tid, til lige at kigge den igennem! 

God dag, 

Morten


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juni 2013 af Mathjæ (Slettet)

#2

1000 tak og fortsat god dag og god sommerferie når den nu engang, forhåbentligt snart, kommer :-)


Skriv et svar til: Engelsk eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.