Dansk

Vudering af Hf, skriftlig eksamen

20. juni 2013 af sinesin (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg var op til skriftlig Hf Dansk A, her i juni måned, og har idag fået min karakter at vide. Er der en, der vil læse min eksamensopgave igennem og sige hvad den ligger til efter jeres mening.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2013 af smiley1984 (Slettet)

Okay, jeg har læst den igennem nu.

Der er en del komma fejl og hvad jeg vil tro er taste fejl, især i en og et. Derudover er der flere steder hvor jeg må stoppe op og læse linien igen da det ikke gav mening første gang, sådan som det var formuleret.

Nu ved jeg ikke hvilken en du valgte (var selv oppe i den eksamen), men det virker nærmest "bare" som om du har givet et referat af de 2 tekster du har valgt?

 

Jeg ved ikke hvordan de vurdere men kunne forstille mig du max har fået 4 for den?


Svar #2
21. juni 2013 af sinesin (Slettet)

#1 Jeg valgte at skrive om nr. 1. Det var en novelle jeg skulle analysere. Jeg fik 02 for den. Det var bare om det gav noget hvis jeg klagede over karakteren.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. juni 2013 af steners (Slettet)

Hej Sinesin

Jeg har selv skrevet den opgave til min eksamen, og den fik jeg 7 for.
Ved ikke om du vil læse min igennem, for at kunne sammenligne, og måske kunne vurdere, hvorfor din karakter er som den er?


Svar #4
21. juni 2013 af sinesin (Slettet)

#3 Det vil jeg meget gerne. Vil du sende den til min indbakke?


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. juni 2013 af Stygotius

Der er jo tale om en ret kort tekst. Der er næsten intet personligt stof i det du har skrevet,-ingen vurdering og ingen personligs stillingtagen. Der er ingen gennemgang af hvad du finder positivt og negativt ved det du skriver om.

 

Sprogligt er det ikke skrevet godt. Du kan ikke lave almindelig nutid på dansk, dine kommaer er ofte noget vilde, og du skriver sammensatte navneord i to ord. Din skrivestil er noget overfladisk, og dit eget bidrag ses næsten ikke.

Der er en del ulogiske og udanske formuleringer som f.eks. "os læser"  og  "vi modtager" og "hun lyver til ham"   og også  " slutter af med 3 døgn efter". Det er sprogligt vrøvl, som forvirrer en læser.

Personligt ville jeg bedømme denne tekst til 4.


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. juni 2013 af steners (Slettet)

Jeg har sendt dig en besked Sinesin.


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. juni 2013 af mielouise93

Jeg fik 10 i samme opgave, har analyseret og forstået den på en helt anden måde. Din måde at inddrage materiale fra hæfte 1 på, virker en smule uoverskueligt. du må gerne læse min hvis du vil? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. juni 2013 af Yang (Slettet)

Det ser ud til, at du har fået den karakter, fordi din opgave kun forholder sig på det redegørelse niveau, der mangler et naturligt flow i din komposition, din inddragelse af hæfte 1 er lidt kaotisk. Endeligt bryder du med en del genrekrav: "min", du skriver i hæfte.. Tekst 1, men teksterne er altså alle ukendte af læserne.

Jeg skrev selvsamme opgave og fik 12. Min analyse og fortolkning fylder mere fx og jeg har brugt hæfte 1 til min perspektivering. Kan dog godt lide, du har inddraget en af artiklerne i dn indledning, men den er bare kedeligt. Tror desværre ikke du har et fundament til at klage :(

Brugbart svar (0)

Svar #9
22. juni 2013 af Stygotius

-Har Yang virkelig fået 12 med det kaotiske dansk hun skriver ??   -utroligt !!


Brugbart svar (1)

Svar #10
22. juni 2013 af Yang (Slettet)

Jeg er træt af at høre på dig og dine ligegyldige, arrogante og nedladende kommentarer, som intet har med indlægget at gøre. Det var dog utroligt, at en mand på din alder ikke kan fatte, at der er forskellige måder at udtrykke sig på afhængig af omstændighederne. Jeg er i bund og grund ikke så interesseret i at rette mine stavefejl og andet her på siden, da jeg godt ved, at folk ved, hvad jeg mener. Situationen og holdningen er anderledes, når man sidder ved et eksamensbord.


Brugbart svar (0)

Svar #11
22. juni 2013 af Stygotius

Det drejer sig ikke om blot stavefejl, men at en person på 25 år ikke kan skrive andet end et uforståeligt miskmask, er interessant. Intet i # 8 hænger sammen eller  giver mening.

Det er også interessant at du kun skriver dansk når du er til eksamen.

Du er  faktisk ude af stand til at danne en dansk sætning. Hmm.....


Brugbart svar (0)

Svar #12
23. juni 2013 af mehmether (Slettet)

Wtf'???

Brugbart svar (0)

Svar #13
23. juni 2013 af Stygotius

........måske skulle vi sige "vurdering".


Brugbart svar (0)

Svar #14
24. juni 2013 af mehmether (Slettet)

Wtf?????

Svar #15
24. juni 2013 af sinesin (Slettet)

Tråden må gerne slettes


Skriv et svar til: Vudering af Hf, skriftlig eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.