Matematik

Svære reduktioner

10. juli 2013 af 123434 (Slettet)

1) 6xy^2-2x^2y / 4xy-6xy^2=4y/-2xy=-2x    2)  3ax^2+3abx^2 / 3x^2+3bx^2=a^4 Begge mine resultater er meget forkerte, hvad kan jeg gøre anderledes?  


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. juli 2013 af peter lind

Jeg har mistanke om at du har skrevet opgaverne forkert op. Jeg skriver betydningen af hvad du har skrevet med tilføjelsen af nogle parenteser for at klargøre det.

6xy2-2x2y / 4xy-6xy2=(6xy2) - (2x2y / 4)*x*y) - (6xy2) = - (2x2y / 4)*x*y) (første og sidste parentes går ud mod hinanden

Det resterende kan så reduceres til -(x2*y*x*y)/2 = -x3*y2/2


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. juli 2013 af mathon

med manglende parenteser
kunne det også være

Vedhæftet fil:reduk_2.doc

Svar #3
10. juli 2013 af 123434 (Slettet)

1# Det du har skrevet, var det jeg mente.


Svar #4
11. juli 2013 af 123434 (Slettet)

Tak, I 2.


Skriv et svar til: Svære reduktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.