Matematik

Hvorfor giver det?

20. august 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Godaften!

Jeg sidder og laver lidt Matematik, da jeg støder på noget som jeg ikke rigtig forstår:

Hvorfor giver:

7a-3a-9b+5b

=

4a-4b?

 

På gensyn


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. august 2013 af Andersen11 (Slettet)

Fordi

7a - 3a = (7-3)a = 4a

og

-9b + 5b = (-9 + 5)b = (-4)b = -4b


Svar #2
20. august 2013 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Nåh ok!

Tak :)


Skriv et svar til: Hvorfor giver det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.