Spansk

Analyse af spansk

25. august 2013 af Danieels (Slettet)

Hvordan analysere man sætninger på spansk ? 

f.eks. 
Este texto trata de una chica que se llama Linda


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2013 af jbmm (Slettet)

este texto = grundled
trata = udsagnaled (eller 'trata de')
de una chica que se llama Linda = præpositionsled/adverbial (eller 'genstandsled')

Sætningen kan analyseres yderligere, men det er vist ikke nødvendigt


Svar #2
26. august 2013 af Danieels (Slettet)

Takker :) 


Skriv et svar til: Analyse af spansk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.