Matematik
Trigonometriske funktion
27. oktober 2005 af
anders700 (Slettet)
Hvorfor er det nu lige at:
1+tan^2(x)=1/cos^2(x)
Har siddet et stykke tid og stirret, og kan ikke gennemskue det?
1+tan^2(x)=1/cos^2(x)
Har siddet et stykke tid og stirret, og kan ikke gennemskue det?
Svar #1
27. oktober 2005 af Esmil (Slettet)
1 + tan²x = 1 + (sin x/cos x)² = 1 + (sin²x)/cos²x = (cos²x)/cos²x + (sin²x)/cos²x = (sin²x + cos²x)/cos²x = 1/cos²x
Skriv et svar til: Trigonometriske funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
