Matematik

mængde

05. september 2013 af jax1

kan nogle tegne et venn-diagram ?

1)     A∪B=B∪A

2)     A∪A=A

3)     A∩A=A

4)     A∩Ø= Ø

5)     A∪Ø=A


Svar #1
05. september 2013 af jax1

eller om i kan forklare det med ord som tidligere tråde


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Dobbeltpostering med https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1375106 , hvor forklaring er givet. Lad være med at starte flere tråde med det samme spørgsmål.


Skriv et svar til: mængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.