Filosofi

e-sk belysningbog om universet i filosofi

07. september 2013 af Erik Morsing (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Min nye e-bog, Universets Paradoks, beskriver universet som begreb, der består af rene forskelle (høj/lav, varm/kold, god/ond, massetiltrækning (tyngdekraft) /entropi o.s.v. Det er en helt ny teori, der gennemhuller alle de kendte teorier. Universet er ikke reelt, det er en tanke, et fatamorgana, universet har aldrig eksisteret, da intet opstår af intet, og det kan ikke have været der i uendelig lang tid, da uendeligheden blot er en grænseværdi, et begreb fra matematikken, men læs bogen. Den kan købes hos saxo.com.

Du kan læse meget mere på min hjemmeside http://erik-morsing.dk Bogen er matematisk/fysisk men også filosofisk og med et stænk af science-fiction. Vi lever i et spændende 'som-om’ univers, et cyberspace, hvor vi selv er holodæk-figurer, og hvor tanke og handling flyder sammen, hvor

fortid, fremtid og nutid beskrives som koner med tyngdepunktet i nutiden. Med disse teorier er alt muligt i den verden vi lever i. Man kan sige, at vi er skuespillere i et omputerspil, hvor vi selv bestemmer handlingen. Ordsprogene ’du er din egen lykkes smed’ og ’troen kan flytte bjerge’ er ikke blot talemåder, de er virkelige. Succes i livet handler i høj gtad af en selv, og hvilken indstilling man har til ’verden’.

DER GIK NOGET GALT MED OVERSKRIFTEN; SÅ SE BORT FRA DEN

Vedhæftet fil: erik.png

Skriv et svar til: e-sk belysningbog om universet i filosofi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.