Matematik

Hjælp

08. september 2013 af Tasha7 (Slettet)

Reducér hvert af bogstavudtrykkende:

5x + 6x – 4 – 4x + 9 + x =  

2a · b · a · 2c · 3b = 


12 venner skal dele 9 pizzaer, sådan at de får lige meget pizza hver. Hvor stor en brøkdel af en pizza får hver person.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

1) Træk ensbenævnte st8relser sammen.

2) Gang produktet ud.

3) Det er et simpelt divisionsstykke (din profil siger STX ?).


Svar #2
08. september 2013 af Tasha7 (Slettet)

så 

1 = 11x- 3x + 5

2 = 12a2b2

??? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

1. Nej, hvor kommer leddet med x2 fra?

2. Ja

3. Fordel 9 pizzaer ligeligt mellem 12 personer. Hvor meget til hver person? 

Start med: Hvis 12 personer skal dele 1 pizza, hvor meget får så hver person?


Svar #4
08. september 2013 af Tasha7 (Slettet)

5x + 6x – 4 – 4x + 9 + x =  

5x + 6x = 11x- 4 - 4x + 9 + x

- 4x + x = - 3x 

11x2 - 4 - 3x + 9 =

- 4 + 9 = 5

11x2 - 3x + 5

??


Svar #5
08. september 2013 af Tasha7 (Slettet)

12 : 9 = 1,33  


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det er helt hen i skoven. Du laver led med x om til x2. x2 betyder x·x , og der er ikke nogen led med x2 i dit oprindelige udtryk.


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Prøv at overveje, om det giver logisk mening. 12 personer skal dele 9 pizzaer. Er det da rimeligt at forvente, at hver person får mere end en hel pizza?


Svar #8
08. september 2013 af Tasha7 (Slettet)

5x+6x-4x+x=8x -4+9=5 = 8x + 5 ??

de får 3/4? 


Brugbart svar (0)

Svar #9
08. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#8

Ja, det er korrekt for begge svar.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.