Matematik

er meget forvirret

11. september 2013 af Arkimedesanton (Slettet) - Niveau: A-niveau
http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF13/Proever%20og%20eksamen/Opgavesaet/130529%20GL%20Matematik%20A%20stx%2029%20maj%202013.ashx

Det er opgave to fra det her eksamensæt. Er fuldstændig blank? Så i må meget gerne fortælle hvordan jeg skal gribe det an..

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2013 af mathon

                                   N(t) = 25000•1,03t

  hvor
                     25000 er antal rådyr i år 2000

                     1,03 er fremskrivningsfaktoren

                     fremskrivningsprocenten er 0,03 = 3%


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der er givet en model N(t) = 25000·1,03t ,

hvor t er antal år efter 2000, og N(t) angiver antallet af rådyr i et bestemt område.

Man skal angive betydningen af de angivne konstanter i modellen. Start med at sætte dig ind i eksponentiel udvikling. Se på værdierne af N(0) og N(1) .


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2013 af kieslich (Slettet)

N(t) = b*at ,  

b = N(0) = 25000, 

 a = 1,03 Hvad sker der med N(t) når t vokser med 1.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. september 2013 af 123434 (Slettet)

Bliver den ikke 3% større?


Skriv et svar til: er meget forvirret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.