Matematik

Fuldstændige løsning for dy/dx=y^2

12. september 2013 af sørensen134 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens!

Er der nogen der kan hjælpe mig med at bestemme den fuldstændige løsning til differentialligningen dy/dx=y^2?

På forhånd tak! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2013 af peter lind

brug separation af variable


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2013 af mathon

                 ( -1/y2)dy = (-1)dx…osv


Skriv et svar til: Fuldstændige løsning for dy/dx=y^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.