Matematik

trekant beregning

14. september 2013 af katrineschon (Slettet) - Niveau: B-niveau

åååh jeg håber nogen kan hjælpe mig her! 

Jeg har en trekants areal og to af siderne. Siderne kalder de a og b. 

Hvordan finder jeg den sidste side og vinklerne A, B, C?

T = 2 

a = 1 

b = 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2013 af peter lind

T = ½a*b*sin(C)


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Når vinkel C er bestemt som anvist i #1, benyttes cosinusrelationer til at bestemme siden c og øvrige vinkler.


Skriv et svar til: trekant beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.