Matematik

Række følge

15. september 2013 af PleaseHjælpMigAlleSammen (Slettet)

Hvad er række følgen for 

mindst

22/4

 √36

4

størst                                          Mit svar  mindst-4-22/4-3²- √36-størst

Jeg fik det for i en prøve, men fik FEJL fordi at det rigtie svar var 4-22/4-√36-3²

men 3² og √36 gir det samme ik? fordi at kvardrat roden af 36 gir 6 og 3*2 er 6 så række følgen er lige meget!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2013 af peter lind

32 = 9   22/4 = 5,5   kvrod(36) =6 


Svar #2
15. september 2013 af PleaseHjælpMigAlleSammen (Slettet)

hvad med 3²


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2013 af peter lind

32 =9 som der står i #1


Svar #4
15. september 2013 af PleaseHjælpMigAlleSammen (Slettet)

ups men hvorfor er det ni skal man ikke gange det med to?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. september 2013 af Gliates (Slettet)

#4

3^2 = 3*3

10^3 = 10*10*10

50^2 = 50*50

100^10=100*100*100*100*100*100*100*100*100*100


Skriv et svar til: Række følge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.