Matematik

Brøker :(( Need help!!

15. september 2013 af WhatTheFu (Slettet) - Niveau: B-niveau

1/3 + 2/7 – 1

Hvordan skal man minusse med et helt tal til sidst??


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. september 2013 af Yang (Slettet)

(1/3)+(2/7)-1= (7/21) + (6/21) - (21/21) = (7+6-21)/21 = -(8/21)

Omskriv det hele tal til en brøk, find en fællesnævner, træk fra/læg sammen. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2013 af mathon

                                        1/3 + 2/7 - 1 =

                                        7/21 + 6/21 - 21/21 =

                      


Skriv et svar til: Brøker :(( Need help!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.