Matematik

Potensligning? hjælp

30. oktober 2005 af KennethC (Slettet)
Hey..!

Hvordan løses en Potensligning?

f(x) = b * x^a

Svar #1
30. oktober 2005 af KennethC (Slettet)

???

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2005 af Waterhouse (Slettet)

y=b*x^a
<=>
y/b=x^a
<=>
(y/b)^(1/a)=x

Skriv et svar til: Potensligning? hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.