Matematik

Brøkregning

19. september 2013 af Thomas1974 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hejsa jeg har en brøk som jeg simpelthen ikke kan udregne.

9*32/3

Hilsen Thomas


Svar #1
19. september 2013 af Thomas1974 (Slettet)

Jeg mente 9 gange 3 2/3


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2013 af Gliates (Slettet)

#0

9*3 = 27

9* 2/3 = 18/3 = 6 

Altså er resultatet 6 + 27 = 33..


Skriv et svar til: Brøkregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.