Matematik
Differentialligninger
30. oktober 2005 af
MY3922 (Slettet)
For nogen er det nok et meget simpelt spørgsmal jeg stiller men vi er lige begyndt på emnet differentialligninger og jeg har en opgave som jeg ikke kan komme i gang med.. jeg skal bestemme den løsning til differentialligningen som går gennem (a,b)
a)dy/dx=x , (a,b)=(1,2) nogen som kan hjælpe mig på vej med denne her? så burde jeg kunne lave resten i den opgave..
a)dy/dx=x , (a,b)=(1,2) nogen som kan hjælpe mig på vej med denne her? så burde jeg kunne lave resten i den opgave..
Svar #1
30. oktober 2005 af john vs. jon (Slettet)
ja.. altså du skal bare isolere de variable.. så:
Sdy=Sxdx (S er integraltegnet)
efter du har integreret finder du k ved at indsætte dit punkt (a,b)og resten brude være til at finde ud af..
Sdy=Sxdx (S er integraltegnet)
efter du har integreret finder du k ved at indsætte dit punkt (a,b)og resten brude være til at finde ud af..
Skriv et svar til: Differentialligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
