Matematik

Hjælp

21. september 2013 af Dennis56 (Slettet)
2*(3-a)+4= 6 resultatet er 6, rigtigt?

3 kg gulerødder koster 18 kr.
250 g champignon koster 12.

Opstil et regneudtryk der angiver prisen på 1,5 kg og 0,5 kg champignon , hvordan gør jeg? Altså jeg ved at 1,5 kg gulerødder er 18/2=9 kr. og Champignon er 12*2= 24.

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2013 af LeonhardEuler

#0

Skriv på en mere overskuelig måde.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2013 af 123434 (Slettet)

2*(3-a)+4

6-2a+4

10-2a

3 kg gulerødder koster 18 kr. 250 g champignon koster 12. Opstil et regneudtryk der angiver prisen på 1,5 kg og 0,5 kg champignon

18kr*0,5+2*12kr=9+24=33kr


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

1) Er der tale om en ligning, der skal løses?

2·(3-a) + 4 = 6


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2013 af LeonhardEuler

#3

Netop, det er ret så forvirrende:

Om det en ligning der skal løses

2•(3 - a) + 4 = 6

el.

et udtryk der skal reduceres

2•(3 - a) + 4


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.