Matematik

hjæææælp

26. september 2013 af hugorme (Slettet) - Niveau: A-niveau

hejsa...

Jeg er gået i stå med en aflevering. 

den lyder: -3·(-2)-2·(-4)-2:2=

Hvad skal jeg gøre? hvad og hvordan skal jeg starte?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2013 af Stats

Pædagoisk; hvis der menes -3·(-2)-2·(-4)-(2/2)

-3·(-2) = 6

6 - 2 = 4

4·(-4) = -16

-16 - 2/2 = -17

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Som det er skrevet, kan det kun betyde

-3·(-2) -2·(-4) -2/2 = 6 + 8 -1 = 13

Det kræver ekstra parenteser at få fortolkningen i #1 frem.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2013 af Stats

Jeg går i seng nu, er simpelthen for træt... Du har ret Andersen, multiplikation og division før addition og subtraktion

#0 Du skal ignorere det som er skrevet i #1

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: hjæææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.