Matematik
Integral
31. oktober 2005 af
Export (Slettet)
Jeg vil meget gerne have hjælp til at bestemme integralet
S[t(at^2+b)^(1/2)]dt
hvor a og b er reelle tal, der begge er forskellige fra nul.
S[t(at^2+b)^(1/2)]dt
hvor a og b er reelle tal, der begge er forskellige fra nul.
Svar #1
31. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
Lav substitutionen
x = at^2+b
så burde du rimelig nemt kunne komme frem til, at
S[t(at^2+b)^(1/2)]dt = 1/(3a)*(at^2+b)^(3/2) + C
hvor C er en integrationskonstant.
x = at^2+b
så burde du rimelig nemt kunne komme frem til, at
S[t(at^2+b)^(1/2)]dt = 1/(3a)*(at^2+b)^(3/2) + C
hvor C er en integrationskonstant.
Skriv et svar til: Integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
