Matematik

Hvad er t?

28. september 2013 af inddd (Slettet)

Hej jeg skal løse denne opgave har prøvet lidt, men når jeg sætter de to vektorer ind i geogebra er de ikke vinkelrette. Er der nogle som kan hjælpe?

Opgaven:




Mit forsøg:

8 · 3 + -6·t = 0

24 -6t = 0

24 = 6t
24/6 = t
4 = t


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2013 af LuckyLuc (Slettet)

To vektor er ortogonal når deres prik produkt er lig med 0. Din løsning ser rigtigt ud


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

Når jeg tegner de to vektorer a=(8,-6) og b=(3,4) i et koordinatsystem, ser de da vinkelrette ud.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2013 af LuckyLuc (Slettet)

#2

Jamen det er da også menning.

Når a•b = 0 så findes a⊥b. Dvs.når to vektor står vinkelret på hinanden

(Edit:Jeg troede du var trådstarter :))  


Skriv et svar til: Hvad er t?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.