Matematik

Ligning med 2 x'er

30. september 2013 af al1232 (Slettet)

Nogen der kan løse denne ligning:

x over 2.84 + 4 = 3.2x 

(x/2.84 + 4 = 3.2x)

På forhand tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Isoler x.

x/2,84 - 3,2x = -4 , dvs

x(1/2,84 - 3,2) = -4 , og dermed

x = 4 / (3,2 - 1/2,84)


Svar #2
30. september 2013 af al1232 (Slettet)

#1
 

kan du ikke uddybe det med nærmere forklaringer, fatter ikke hvorfor du pludselig laver -4 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jeg flyttede 4 over på højre side, og 3,2x over på venstre side.


Skriv et svar til: Ligning med 2 x'er

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.