Matematik
planens ligning
01. november 2005 af
sojourn (Slettet)
Hej Folkens,
A= (0, -1, -1) B=(3,2,0)
En plan indeholder A og B og er parallel med vektoren a=[3,-2,1].
Bestem en ligning for denne plan?
Hvordan finder jeg min normalvektor?
på forhånd tak.
A= (0, -1, -1) B=(3,2,0)
En plan indeholder A og B og er parallel med vektoren a=[3,-2,1].
Bestem en ligning for denne plan?
Hvordan finder jeg min normalvektor?
på forhånd tak.
Svar #1
01. november 2005 af 2835 (Slettet)
beregn vektoren AB så tage rdu krydsproduktet mellem de to vektorer, så har du normalvektoren.
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #2
01. november 2005 af Epsilon (Slettet)
Eftersom vektorerne AB og a ikke er parallelle, vil de udspænde planen, og derfor kan forslaget i #1 anvendes.
//Epsilon
//Epsilon
Skriv et svar til: planens ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
