Matematik

Laplace transformen

06. oktober 2013 af hansoggrete (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgave 1:
Vis at Laplace transformen af f(t) =1 er F(s) = 1/s.

Er der nogen, der kan vise mig, hvordan jeg gør det? På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2013 af skyri (Slettet)

hvis f(t)=1, t≥0 så er

                


Skriv et svar til: Laplace transformen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.