Matematik

Toppunkt

06. oktober 2013 af Randkhalil (Slettet)

Er der nogle der kunne udregne dette koordinatsæt til parablens toppunkt ud for mig, hvis en af jer har sådan en smart lommeregner.

T = ( -6/2*(-2), -44/2*(-2) )


Svar #1
06. oktober 2013 af Randkhalil (Slettet)

hov fejl 
Der skal stå
T = ( -6/2*(-2), -44/4*(-2) ) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man behøver da ikke lommeregner til dette. Det er jo ren hovedregning.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2013 af 123434 (Slettet)

(-6/2)*(-2)=-3*-2=6

-44/4*(-2)=-11*-2=22


Skriv et svar til: Toppunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.