Latin

trigonometri

10. oktober 2013 af UkendtG (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med denne her opgave? :)

c) Vi ser nu på en retvinklet trekant DEF, hvor Vinkel F=90 grader, Vinkel E = 48grader og e=6 cm. Udregn længden af den anden katete og hypotenusen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt udtrykkene for sinus og cosinus til vinklerne i en retvinklet trekant. Man kender vinklerne og kan så beregne hypotenusen f og den anden katete d.

Underligt, som matematiken nu havner i Latin.


Svar #2
10. oktober 2013 af UkendtG (Slettet)

Hov, det er da en fejl.

Men har prøvet at benytte sinus.

Men der får jeg det til at hypotenusen er = 5. Og hypotenusen kan da ikke være mindre end en katate??? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er korrekt, at hypotenusen ikke er mindre end hver af kateterne, så det er klart, at du må have regnet forkert.


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.