Matematik

Vægten af kat og killing

16. oktober 2013 af Chas96 (Slettet)

Nogen der kan hjælpe med denne her?

4 katte og 3 killinger vejer 44 kg, mens 3 katte og 2 killinger vejer 32 kg. Idet alle katte vejer det samme, og alle killinger vejer det samme, skal du finde vægten af en kat og vægten af en Killing,


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. oktober 2013 af aaaaaz (Slettet)

Kat = 8 kg

Killing = 4 kg


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Kald vægten af en kat for x, og vægten af en killing for y. Man benytter da oplysningerne i opgaven til at opstille to ligninger:

4x + 3y = 44

3x + 2y = 32

der løses sammen.


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. oktober 2013 af mette48 (Slettet)

4 katte og 3 killinger vejer 44 kg

3 katte og 2 killinger vejer 32 kg

gang øverste ligning med 2 og nederste ligning med 3

træk de to ligninger fra hinanden


Skriv et svar til: Vægten af kat og killing

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.