Andre fag

Energibalancer

18. oktober 2013 af Rina68 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa,

Jeg skal beregne hvor meget energi i KJ der skal anvendes til at opvarme 1 kmol N_2 gas fra 298 - 400 K. Trykket holdes konstant på1 atm. Der står i opgaven at jeg skal anvende app 5.4 hvor følgende molære varmefylder opgives: Konstanten A = 27,885 og B=4,271. Konstanterne C og D er 0.

Jeg finder nu Cp ved: A*(400-298) +B/2*10^-3*(400-298) =3062.

da jeg kun har en kmol skal talet vel ganges med 1.

Men dette er ikke facit. I facit står der at det skal give 2996KJ

Så hvad er det jeg mangler for at komme hen til facit?


Skriv et svar til: Energibalancer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.