Matematik
Diff.
04. november 2005 af
Misser (Slettet)
Hej..
Nogle der kan fortælle mig om jeg har differentieret rigtigt.?
S'(t) = (100t)/(t^2+1)
S'(t) = ((100)*(t^2+1)-(100t)*(2t))/(t^2+1)
S'(t) = (-99^2)/(4t^2+1)
På forhånd TAK
Nogle der kan fortælle mig om jeg har differentieret rigtigt.?
S'(t) = (100t)/(t^2+1)
S'(t) = ((100)*(t^2+1)-(100t)*(2t))/(t^2+1)
S'(t) = (-99^2)/(4t^2+1)
På forhånd TAK
Svar #1
04. november 2005 af sigmund (Slettet)
Mener du ikke S(t) = (100t)/(t^2+1)?
I linje 2 er nævneren forkert. Det skal være (t^2+1)^2. Tælleren er rigtig.
I linje 2 er nævneren forkert. Det skal være (t^2+1)^2. Tælleren er rigtig.
Svar #3
06. november 2005 af Epsilon (Slettet)
S(t) = 100t/(t^2 + 1) =>
S'(t) = ((100)(t^2 + 1) - (100t)(2t))/(t^2 + 1)^2
S'(t) = 100(1 - t^2)/(t^2 + 1)^2
//Epsilon
S'(t) = ((100)(t^2 + 1) - (100t)(2t))/(t^2 + 1)^2
S'(t) = 100(1 - t^2)/(t^2 + 1)^2
//Epsilon
Skriv et svar til: Diff.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
