Matematik

Færdighedsregning!!?!?!?

26. oktober 2013 af Sara9999 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har brug for hjælp i opgave 23, 24, 31 (har lavet den, men vil bare være sikker på at den er rigtig) og 35

Vedhæftet fil: EPSON006.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2013 af SuneChr

Jeg kan desværre ikke stå på hænder.
Prøv at vend siden om.


Svar #2
26. oktober 2013 af Sara9999 (Slettet)

Det vil den ikke

Vedhæftet fil:EPSON006.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2013 af Sapfort (Slettet)

23:

1    3    7    15    31    63

24:

0    3    8    15    24    35

31:

3 • 1,7 = 5,1 meter højt. (et gæt, da det ser ud som om, at træet er 3 gange højere end drengen)

35:

75 / 7,43 = 10,09 euro


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2013 af Sapfort (Slettet)

Et link til et vendt billede.

Link


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. oktober 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

23)

1 3 7 15 31 (man lægger først 2 til, så 4, så 8, så 16)

24)

0 3 8 15 24 35 (+3, +5, +7, +9, +11)

31)

Mål med en lineal, hvor højt træet er på papiret. Mål så, hvor høj drengen er. Træets højde bliver så

(træets højde på papiret/ drengens højde på papiret) * 1,7m = (jeg får ca 5,5 m)

35)

Jeg tror, det er meningen, at man bare går ind i skemaet og ser, at 74,30 kr svarer til 10 euro.


Svar #6
26. oktober 2013 af Sara9999 (Slettet)

Er der nogen der vil hjælpe mig med opg. 46 på denne fil??

Vedhæftet fil:mat.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #7
26. oktober 2013 af Sapfort (Slettet)

Ikke så meget som et tak for hjælpen med de første spørgsmål ...


Svar #8
26. oktober 2013 af Sara9999 (Slettet)

Tak, jeg er bare stresset. Jeg skal aflevere opgaven på tirsdag og jeg mangler stadig nogle opgaver som jeg ikke kan finde ud af!!!!

Brugbart svar (0)

Svar #9
26. oktober 2013 af zxcvbzvb (Slettet)

Samme princip som den med drengen og træet:

a = a målt på papiret * 5m / bredden af endevæggen målt på papiret


Skriv et svar til: Færdighedsregning!!?!?!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.