Matematik

Angiv et udtryk

27. oktober 2013 af Bullinator (Slettet)

Opgaven lyder.

Indsæt L=10M og I=1,2M i formlen

og angiv et udtryk for T som funktion af B

Nogle der ved hvad det markeret betyder?


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. oktober 2013 af SuneChr

"Angiv et udtryk for" betyder, at man skal isolere T, altså på formen   T  =  f (B)


Skriv et svar til: Angiv et udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.