Matematik

brøk

02. november 2013 af Laurawedel (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvordan regner man       

      15

8+-------------

     7-2

og hvordan omskrives 9:6*4:3*8:2 til en brøk

eks. 8*10:5:4 ----->          8*10

                                    _______

                                      5*4


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2013 af mathon



                                15
                          8 + ----  =  8 + 3 = 11
                                  5

                             


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2013 af mathon

                                  9      4      8      9 • 4 • 8      9 • 4 • 8 
                                ---- • ---- • ---- = ------------ = ------------ = 8
                                  6      3      2      6 • 3 • 2         9 • 4


Skriv et svar til: brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.