Matematik

hmm

02. november 2013 af Laurawedel (Slettet) - Niveau: 8. klasse

60

____

10*2

=

60/10/2 =2

korrekt?

eller giver det 12?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2013 af mathon


            102 • 3
           ------------- = 3
              10 2


Svar #2
02. november 2013 af Laurawedel (Slettet)

hvad med 100*30

             _________

              20*6


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2013 af mathon


                     100 • 30    5 • 20 • 6 • 5
                     ---------- = ----------------- = 5 • 5 = 25
                      20 • 6         20 • 6


Skriv et svar til: hmm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.