Matematik

Regning HJÆLP!!!

03. november 2013 af ArianaG (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Løs ligninger:

1) 20*x=72000

2) 2x:3-4=2

Prcoent:

15% af 1680:


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2013 af Sapfort (Slettet)

Hvad har du selv fået af resultater?


Svar #2
03. november 2013 af ArianaG (Slettet)

Jeg glemte at skrive at jeg ikke ved hvordan man regner den med procent :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2013 af Sapfort (Slettet)

Du skal finde 15 %. Det kan du gøre ved først at finde 1 %.

1680 / 100 = 16,8

16,8 er altså 1 %, fordi vi dividerede med 100.

Så skal du bare gange med 15 for at finde 15 %.

15 • 168 = 252


Svar #4
03. november 2013 af ArianaG (Slettet)

Tusind tak :)


Skriv et svar til: Regning HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.