Matematik
Integralregning
06. november 2005 af
JolleCas (Slettet)
Hej...
Hjælp tak!
f(x) = ln(x) og g(x) = ln(2/x)
Graferne for f og g afgrænser sammen med linjen med ligning x = 3 et område i første og fjerde kvadrant. Beregn arealet af dette område ved hjælp af stamfunktioner!
Fatter ikke en disse!
/Casper
Hjælp tak!
f(x) = ln(x) og g(x) = ln(2/x)
Graferne for f og g afgrænser sammen med linjen med ligning x = 3 et område i første og fjerde kvadrant. Beregn arealet af dette område ved hjælp af stamfunktioner!
Fatter ikke en disse!
/Casper
Svar #1
06. november 2005 af 2835 (Slettet)
det bestemte integral fra 0 til 3 af (f(x)-g(x))
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
